Korea

01:41:00

2013
Korea - Where to ?

Related Post

8 comments

  1. Salam dik,nak tanya overall kalau travel area busan guna T-money je okay x?actually quite confusing either better using t-money or one day pass.sebab nya nnt akk stay busan for 2 days 1 night. thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay tp bankrupt sikit la haha. Sbb di korea ni dia guna sistem setiap kali masuk station n touch, dh tolak 1200 won. Kalau 4 station pergi, dh kira2 4000+ won juga. Cmtula.. tp klu tak jalan menggunakan subway and more to bus ke ok je T Money :)

      Delete
  2. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
  3. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. itaewon. kaklong guest house pon okey

      Delete
  4. Assalamualaikum . Boleh share tak kalau pergi seoul dr busan naik train mugunghwa nak turun station apa ?
    Lepas tu dr station kat seoul nak ke maru guesthouse mcm mana ye ?

    ReplyDelete
  5. Kalau bawak makanan contohnya maggie ke korea boleh ke? Atau dia check beg kita?

    ReplyDelete


Panduan Menjana Wang Dengan Menjadi Penulis Bebas